Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reacties

Marieke
2 jaar geleden

Ik heb een kleur- en stijladvies van Claudia gehad. Super gezellig, leerzaam en verrassend. Ik had moeite met het samenstellen van setjes en had best veel kledingstukken in mijn kast hangen die ik nooit droeg. Claudia heeft mij geadviseerd welke kleuren mij het beste staan en welke kledingstukken mijn figuur positief uit doen komen.
Ik weet nu veel beter hoe ik combinaties moet maken en wat ik niet meer moet kopen. Ook weet ik beter wat mijn kledingstijl is en ik me niet moet laten verleiden tot een stijl waarbij ik me uiteindelijk niet lekker voel. Gaat me vast veel in mijn portemonnee schelen. Ik raad het advies van Claudia iedereen aan.

Gerry
2 jaar geleden

Ik heb Claudia tijdens de opleiding kledingcoach leren kennen en wij hadden gelijk een "klik'.
Het voelt meteen vertrouwd met Claudia, dat is een fijn gevoel.
Het is belangrijk dat het contact met een personal stylist gemakkelijk gaat omdat je je kwetsbaar opstelt!
Claudia is zo'n persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt!
Daarnaast heet Claudia jaren ervaring in de kledingbranche en een goede en deskundige kijk op kleding en stijl.
Zelf ziet Claudia er ook altijd super leuk gekleed uit!
Ik zou Claudia zeer zeker aanraden!

Moniek (40 jaar)
2 jaar geleden

Ik heb contact opgenomen met Claudia, omdat ik worstelde met welke kleuren mij zouden staan en wat de beste pasvorm voor mijn figuur is. In een kleur-en stijladvies heeft ze mij duidelijk laten zien, wat mijn beste kleuren zijn! En tevens weet ik nu welke punten van mijn lichaam ik wil accentueren en hoe ik dat kan doen. Claudia is heel open, vriendelijk en oprecht en heeft me vol enthousiasme geholpen. De volgende keer ga ik een personal shopsessie bij haar boeken zodat ik, wat ik geleerd heb in de praktijk kan brengen. En om zo het plaatje compleet te maken! Ik zou Claudia zeker aanraden, je voelt haar passie voor mode en haar jarenlange ervaring in de kledingbranche, samen met haar enthousiasme heb je echt een “feelgood” moment voor jezelf! Bedankt voor jouw hulp Claudia!

Reactie plaatsen